تفاوت میل کروم با معمولی ایرانی

امتیاز دهید.

یکی از محصولات فولادی تولیدی میل کروم است که در دو حالت میل کروم سخت و میل کروم معمولی ایرانی در داخل ایرانی تولید می‌شود. این محصول فولادی در کشورهای دیگر نیز تولید می‌شود و به صورت وارداتی در داخل کشور وجود دارد. از نظر استاندارد ساخت تفاوتی بین محصول تولیدی کشورهای مختلف وجود ندارد و تمامی تولیدکنندگان باید متناسب با استانداردهای جهانی محصول خود را تولید کنند. از این آلیاژ فولادی در صنایع که نیاز به محصولات با کیفیت بالا دارند استفاده می‌شود.

میل کروم معمولی ایرانی چیست؟

میل کروم یکی از انواع میلگردهای فولادی است که به طور اختصار به آن cpo هم گفته می‌شود. در ساختار این میلگرد عنصر کروم استفاده شده است و ویژگی‌های این میل را متفاوت کرده است. به میل کروم معمولی ایرانی شیفت کروم نیز گفته می‌شود.

از ویژگی‌های میل کروم می‌توان به سختی بالا، مقاومت بالا در برابر فشار و زنگ زدن اشاره کرد. این ویژگی‌ها باعث شده تا از این آلیاژ قدرتمند در صنایعی که نیاز به استفاده از محصولاتی با کیفیت بالا دارند مانند آسانسور سازی، جک سازی و پمپ سازی استفاده شود.

ویژگی‌های میل کروم معمولی ایرانی

برای ساخت میل کروم‌های ایرانی از آلیاژck45 استفاده می‌شود و میزان قطر و طول شاخه نیز مشخص است. قطر میل کروم بین ۶ تا ۲۰۰ میل و طول آن ۶ تا ۷ متر است. سخت خارجی میل کروم به واسطه روش‌های مختلفی کروم اندود می‌شود و این امر ویژگی‌های آن را متفاوت می‌کند.

ویژگی‌های میل کروم به شرح زیر است.

  • درجه سختی بالا
  • مقاومت بالا در برابر سایش
  • مقاومت بالا در برابر زنگ‌زدگی
  • تحمل فشار و رطوبت
  • دارای سطحی صاف و یکنواخت

معرفی میلگرد کروم و میل کروم سخت

میل کروم معمولی ایرانی در بازار ایران با نام میل کروم هم شناخته می‌شود. این محصول دارای قطر ۶ تا ۲۰۰ میلی‌متری است و طول شاخه آن بین ۶ تا ۷ متر است. میل کروم معمولی ایرانی از Ck45 با تلرانس f7 ساخته می‌شود.

کاربرد میل کروم معمولی ایرانی

میل کروم معمولی بیشتر در جک‌های هیدرولیک استفاده می‌شود. جک‌های هیدرولیک در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند و از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • جک هیدرولیک ماشین‌آلات بسته‌بندی
  • جک هیدرولیک صنایع چوب
  • جک هیدرولیک ادوات کشاورزی
  • جک هیدرولیک ماشین‌آلات راه‌سازی
  • جک هیدرولیک بالابر هیدرولیک
  • جک هیدرولیک صنایع فولادسازی
  • جک هیدرولیک صنایع خودرو

معرفی میل کروم سخت

یکی دیگر از انواع میل کروم، میل کروم سخت است که با نام میلگرد کروم اینداکشن نیز شناخته می‌شود. هارد کروم نیز دارای قطر ۶ تا ۲۰۰ میلی‌متری با طول شاخه ۶ تا ۷ متر است. این محصول از جنس ck45 با تلرانس f7 ساخته می‌شود.

برای ساخت میل کروم سخت، پوشش کروم به روش سخت کاری القایی ایجاد می‌شود و دارای عدد سختی ۵۵ تا ۶۰ راکول است. سخت کاری القایی به معنی سخت کردن به روش القایی است و در این روش سطح فلز رسانا در یک میدان مغناطیسی قرار می‌گیرد و گرم می‌شود سپس در مخزنی خنک شده و سخت می‌شود. خنک شدن ناگهانی باعث ایجاد کریستال‌هایی در لایه بیرونی و مانع از تغییر یافتن هسته مرکزی می‌شود و خواص میل حفظ می‌شود.

میل کروم سخت دارای مقاومت بالایی در برابر خم شدن، سایش و خوردگی است.

کاربرد میل کروم سخت

  • جک هیدرولیک صنایع ذوب و فلزات
  • جک هیدرولیک دستگاه‌های معدنی
  • جک هیدرولیک دستگاه‌های حفاری
  • جک هیدرولیک دستگاه پمپ بتن

تفاوت میل کروم سخت با میل کروم معمولی ایرانی

در بالا به طور مجزا هر دو مدل میل کروم را معرفی کرده‌ایم. میل کروم سخت و میل کروم معمولی از نظر آلیاژ، قطر و طول شاخه مشابه هم هستند و آنچه آنها را از هم متفاوت می‌کند استانداردهای ساخت و روش ایجاد لایه پوششی است.

ضخامت پوشش کروم روی میلگرد در میل هارد برابر ۵۰ میکرون و در میل معمولی برابر ۲۵ میکرون است. سختی سطحی آنها نیز برابر ۵۰ تا ۶۰ راکول است. در مدل هارد یا میل کروم اینداکشن عمق نفوذ سختی بسته به مدل متفاوت است.

کشورهای تولید کننده میل کروم

مطرح‌ترین کشورهای تولید کننده میل کروم عبارت‌اند از رومانی، ترکیه، چین و ایران. شما می‌توانید میل کروم معمولی ایرانی را با کیفیت بالا  و قیمت مناسب در بازارهای ایرانی خریداری کنید. از این محصول برای جک‌های هیدرولیک و پنوماتیک استفاده می‌شود.

کلام آخر

میل کروم یکی از محصولات فولادی است که در آن از عنصر کروم استفاده شده است. از این آلیاژ مستحکم و قوی در صنایع مختلفی مانند صنایع هیدرولیکی، پیستونی، آسانسورسازی و جک سازی استفاده می‌شود. نوع روش ایجاد پوشش کروم روی میلگرد بسته به مدل متفاوت است و در تمامی کارخانه‌های تولیدی فرایند ساخت براساس استانداردهای جهانی انجام می‌شود. میل کروم سخت و میل کروم معمولی ایرانی مقاومت بسیار بالایی دارند و از آنها در صنایع حساس که نیاز به محصولاتی با کیفیت بالا است استفاده می‌شود. به دلیل مقاومت بالا در برابر آسیب پذیری از میل کروم می‌توان در محیط‌های مرطوب هم استفاده کرد.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *