لوله گازی در زمینه انتقال گاز در محیط ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع لولهکشی ساختمان برای انتقال گاز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در فرایند ساختمانی، این فرایند در مراحل ابتدایی انجام میشود. کیفیت لولههای ساختمان، امنیت محیط را نیز به مقدار قابل توجهی افزایش میدهد. با استفاده از لولههای گازی استاندارد از بروز هر گونه حادثه گازگرفتگی در محل ساختمانهای مورد نظر پیشگیری میشود. در ادامه همراه ما باشید تا شما را بیشتر با این محصول آشنا کنیم:
جنس لولههای گازی از چیست؟
این لوله با متریال مخصوصی تولید میشود. در ساخت و آمادهسازی هر یک از این لولهها از چند مدل آلیاژ فلزی استفاده میشود. قیمت لوله گازی به مواد مورد استفاده در ساخت و آمادهسازی آنها بستگی دارد. در ساخت برخی از آنها از متریال برنجی استفاده میشود. در محیط ساختمانهای برای ساخت اتصالات و شیرآلات گاز متریال برنج مورد استفاده قرار میگیرد. از آلیاژهای مسی نیز برای لولههای گازی برخی از ساختمانهای خاص استفاده میشود. لوله گازی توکار و روکار با استفاده از مواد پلی اتیلنی نیز تولید میشوند. این لولهها در شبکه گازرسانی ساختمانی به میزان بالایی به کار میروند.
اجرای لولههای گاز چگونه انجام میشود؟
لوله گازی کچو و هر یک از مدلهای این محصولات با روشهای منحصر به فردی اجرا میشوند. به طور کلی در دنیای صنعت، لوله گازی به صورت توکار و روکار مورد استفاده قرار میگیرد. هر یک از این موارد روش اجرای خاص خود را دارند. مدلهای روکار اغلب در معرض آسیبهای مختلف قرار دارند. این سبک لولهکشی برای داخل ساختمان و شبکههای توزیع گاز داخل شهر استفاده میکنند. از مزایای این سبک اجرای لولهکشی گاز میتوان به قیمت به صرفه این روش اشاره کرد. از این روش لولهکشی برای مسافتهای طولانی استفاده نمیشود.
سبک لولهکشی توکار آسیب رسیدن به لولههای گاز را به حداقل میرساند. شما میتوانید از این روش لولهکشی برای مسافتهای طولانیتر نیز استفاده کنید. این روش اجرایی هزینههای لولهکشی ساختمان را افزایش میدهد. استفاده از آنها در پروژههای بزرگ بسیار متداول است. برای جوشکاری این لولهها از دینام جوش برقی استفاده میکنند.
کاربردهای لولههای گازی چیست؟
لوله گازی با کاربردهای متنوعی شناخته میشود. هر یک از این لولهها برای مصارف زیر کارایی دارند:
- اجرای لولهکشی با استفاده از این لولهها در فرایند ساختمانسازی بسیار متداول است.
- هر یک از این لولهها برای نیروگاهها نیز مورد استفاده قرار میگیرند.
- استفاده از آنها برای احداث پالایشگاهها نیز از مصارف اساسی این محصولات به شمار میرود.
- در ساخت سولههای صنعتی نیز استفاده از لولههای گاز به میزان بالایی انجام میشود.
- کارخانههای پتروشیمی نیز از مصرف کنندگان مهم لولههای گاز به شمار میروند.
نکات خرید انواع لولههای گاز
برای خرید هر یک از این محصولات کاربردی باید به ویژگیهای کمی و کیفی هر یک از آنها دقت کنید. در این خصوص توجه به متن سفید رنگ درج شده بر روی بدنه آنها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. این متن نشانه اصالت کالای خریداری شده است. اندازه و ضخامت هر یک از این لولهها بر روی آنها با رنگ سفید درج میشود. نام کارخانه و برند سازنده هر یک از این محصولات نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
لوله گازی با مشخصههای ویژهای ارائه میشود. قیمت لوله گازی در هر یک از برندهای سازنده متفاوت است. از این رو بررسی این علائم و مشخصات به شما کمک میکند که خرید آنها را با دقت عمل بیشتری انجام دهید. در حین خرید به نوع لولههای انتخابی نیز توجه ویژهای داشته باشید. از مدلهای پر مصرف این لولهها در فرآیند ساختمانسازی، میتوان به انواع لولههای درز دار و لولههای بدون درز اشاره کرد که هر یک از آنها مصارف خاص خود را در عرصههای صنعتی دارند.
جمعبندی
در این مطلب در رابطه با انواع لوله گازی توکار و روکار اطلاعاتی را بررسی کردیم. شما میتوانید، لوله گازی کچو با در نظر گرفتن نکات کاربردی در حین خرید آنها انتخاب کنید. در این مطلب در خصوص روشهای خرید این محصولات نیز اطلاعاتی ارائه دادیم. شما میتوانید، این لوله گازی را با قیمتهای متفاوتی خریداری کنید. کیفیت انتقال گاز در محیط ساختمانهای امروزی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. گاز مصرفی در محیط ساختمان برای مصارف آشپزی، سیستمهای گرمایشی و… مورد استفاده قرار میگیرد و برای دسترسی به این متریال به این لولههای گاز نیاز خواهید داشت.
بدون نظر